Vervangen pomp

Wilo-Yonos PICO verovert Nederlandse huishoudens

Klein in omvang, groot in prestatie! Wist u dat u tot € 135,- per jaar kunt besparen op uw energierekening door uitwisseling van uw conventionele vloerverwarmingspomp door een Wilo pomp zoals de Yonos PICO?

In de meeste vloerverwarmingsinstallatie wordt nog steeds gebruik gemaakt van de oude ongeregelde pompen, welke zeer veel energie gebruiken, omdat deze pompen vaak 24 uur per dag 7 dagen in de week draaien ook al wordt er geen warmte behoefte vanuit de vloerverwarming gevraagd. Uw huidige vloerverwarmingspomp draait bijvoorbeeld ook in de zomer gewoon door, omdat uw huidige pomp niet voorziet in een intelligente oplossing voor deze en soortgelijke periodes.

Pomp uitwisselen? Informeer bij de vakinstallateur bij u in de buurt.

Iedereen heeft het over energie besparen,
wij doen het ook!

WELK APPARAAT VERBRUIKT DE MEESTE STROOM IN HUIS?

Tot € 135,- besparingspotentieel per jaar. Met Wilo heeft u de slimste oplossing en komt u tegemoet aan het verantwoordelijkheidsgevoel. Als huiseigenaar kunt u met hoogrendement-pompen veel besparen – tot maar liefst € 135 per jaar. Ook voor het milieu loont de omschakeling. Een vermindering van het stroomverbruik in Europa met 23 TWh tegen 2020 is mogelijk. Dat komt overeen met het totale stroomverbruik van Ierland.

Berekeningen zijn gebaseerd op gemiddelde stroomprijs van 22 ct./Kwh). De waarden zijn afgerond tot de dichtsbijzijnde decimaal. Basis 8 groeps vloerverwarmingsverdeler met oude vasttoerenpomp (zonder pompschakelaar): Jaarlijkse electriciteitsverbruik volgens de Stiftung Warentest, september 2007.
Wilo-Yonos PICO: eigenberekeningen; Aanname: 8000 uur per jaar, 1 m3/h debiet, 3mwk opvoerhoogte.

Met de Wilo-Yonos PICO tot € 135,- per jaar besparen op uw energierekening!

Scroll naar boven