Vloerverwarming op noppenplaat

Met een vloerverwarming noppenplaat is het mogelijk om de verwarmingsbuizen netjes op de plek te houden.

Vloerverwarmingssysteem Deluxe

Bij Vloerverwarming op noppenplaten wordt de buis in een voor geprofileerde isolatieplaat met noppen bevestigd. Dit universele systeem kan, met zijn overlappende draagfolie en verschillende isolatiediktes uit polystyreen PS30 (met hoge draagkracht en goede isolatie-eigenschappen), in vrijwel alle situaties toegepast worden. Het is een modern en veel gebruikt vloerverwarmingssyteem.

Vloerverwarming op noppenplaten

Met een vloerverwarming op noppenplaten is het mogelijk om de verwarmingsbuizen netjes op de plek te houden. Ook helpt het om de verwarmingsbuizen sneller te plaatsen. Het verkort dus de hele installatietijden. Het is geweldig om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is met een vloerverwarming noppenplaat. Er zijn tal van verschillende vloerverwarming noppenplaten.

Vloerverwarming in combinatie met een noppenplaat valt onder de categorie droogbouw. Over het algemeen kosten droogbouwsystemen meer dan natbouwsystemen.

Een geïsoleerde noppenplaat

Het is goed om geïsoleerde noppenplaten te gebruiken. Ze zijn ervoor ontworpen om het leggen van de verwarmingsbuizen een stuk gemakkelijker te maken. Hierdoor gaat het leggen van de vloerverwarming een stuk gemakkelijker en sneller. De vloerverwarmingsbuizen helpen de verwarmingsbuizen op hun plek te houden. Ook is het gemakkelijk om te gebruiken om alles goed te laten zitten.

Voordelen

N

Verschillende opbouwhoogte, keuze uit meerdere typen systeemplaten afhankelijk van de beschikbare opbouwhoogte, drukbelasting en de benodigde isolatiewaarden

N

Goede thermische- en geluidsisolatie dus zeer geschikt voor appartementen.

Wat kosten noppenplaten?

Natuurlijk is het goed om ook de kosten te kennen van een noppenplaat. We geven u graag een indicatie van de noppenplaat kosten. Het is slechts een indicatie. Het is altijd verstandig om een offerte op te vragen van meerdere specialisten om de exacte kosten van een noppenplaat te ontdekken. En door te vergelijken zult u nooit teveel betalen. Onze ervaring is dat een noppenplaat uiteindelijk duurzamer, beter en het beste wat er is.